Tendinitis

Quervain

Wanneer u pijnklachten hebt aan de duimzijde van de pols, kan er een peesontsteking zijn van de 2 pezen die aan de duimkant van de pols lopen. Er is misschien sprake van lichte zwelling, en of roodheid en U hebt pijn tijdens pols en duim bewegingen, of tijdens kracht zetten met uw duim. Het kan ook zijn dat u beperkt bent in de beweging van uw duim, of dat er een knakkend gevoel in de pols te horen is. De klachten ontstaan vaak na bijvoorbeeld langdurig snoeien, na /tijdens de zwangerschap, na een breuk of val op de pols, of een periode van overbelasting.

Wat kunnen wij u bieden met handtherapie?

Wij kijken met u waar de oorzaak van het probleem ligt en of we daar samen iets aan kunnen doen. Afhankelijk van de ernst van de ontsteking kunnen we u behandelen met verschillende mogelijkheden. Kinesiotape, spalken, adviezen, houding/werk, ect, en oefentherapie. Wanneer de pijn niet minder wordt, kunnen we met u de vervolg mogelijkheden bespreken, zoals een injectie of operatie.

Claudette Schreuder is een officieel geregistreerd fysiotherapeut en handtherapeut, gespecialiseerd in het behandelen van letsels aan de handen, polsen, armen en ellebogen. Zij is tevens lid van het kwaliteit register fysiotherapie KNGF en het Nederlands Genootschap voor Handtherapie.

Claudette Schreuder

Uw handtherapeut

Meer informatie of een afspraak maken?

OOutline hand vol - handenfysio

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op!

Van Berckelstraat 32

Hugo de Grootlaan 20

Werfpad 6